ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ & ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Καλάθι 0.00 €

Συνεργαζόμενα εργοστάσια

Azteca

Η εταιρία Azteca εδρεύει στην Castellon της Ισπανίας και δραστηριοποιείται εδώ και 50 χρόνια στην παραγωγή κεραμικών πλακιδίων τοίχου και δαπέδου. Στην Azteca έχουν χορηγηθεί οι πιστοποιήσεις ISO 9001 (συνεχούς βελτίωσης ποιότητας) και ISO 14001 (περιβαλλοντικής φροντίδας). Τα προιόντα της ξεχωρίζουν για τα υψηλής τεχνολογίας υλικά τους και το ιδιαίτερο design τους.

Επισκεφθείτε το website κατασκευαστή

Cooperativa Ceramica d’ Imola

Η εμπειρία των 138 ετών στην παραγωγή πλακιδίων αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Ιταλικής εταιρίας Cooperativa Ceramica dImola. Το πάθος για δημιουργία, η άψογη αισθητική, η ποιότητα των υλικών, η φρεσκάδα των χρωμάτων και της διακόσμησης αποτελούν τις βασικές αξίες της εταιρίας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Καινοτόμες τεχνικές ψηφιακής εκτύπωσης (π.χ. για το σύστημα καθορισμού χρωμάτων) έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και εφαρμόζονται.

Επισκεφθείτε το website κατασκευαστή

Tecniceramica

H Tecniceramica ιδρύθηκε το 1965, στο λίκνο της ισπανικής κεραμικής, την Alcora, Castellon. Στόχος της είναι η προσαρμογή στις τάσεις της αγοράς με αμέτρητες διακοσμητικές λύσεις όπως νέες μορφές, χρώματα, ανάγλυφα σχέδια, στοιχεία αντίθεσης από μέταλλο, γυαλί, κ.λπ.

Επισκεφθείτε το website κατασκευαστή

WTS GROUP

Η Ιταλική εταιρία WTS GROUP δραστηριοποιείται στον χώρο μπαταριών μπάνιου - κουζίνας από το 1992. Εξάγει σε πολλές χώρες της Ευρώπης όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Κροατία, η Γερμανία και η Ανατολική Ευρώπη. Η WTS βασισμένη στην τεχνογνωσία, στην ιταλική αισθητική και στην άρτια ποιότητα των υλικών της προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να καλύψει κάθε ανάγκη.

Επισκεφθείτε το website κατασκευαστή